نشست هيات رئيسه دانشگاه با معاونين و مديران شهرداري اراك

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراك، روز شنبه مورخ 10 شهريور ماه 97، نشستي  با حضور هيأت رئيسه دانشگاه با معاونين و مديران شهرداري شهر اراك در اتاق شورا ساختمان دكتر قريب برگزار شد.

در آغاز این نشست دکتر حميدي رئیس دانشگاه به تشریح اهداف جلسه پرداختند و اظهار نمودند:‌ باید جهت حل مسائل روز دانشگاه با یکدیگر همکاری کنیم و در حوزه هاي مختلف مثل مديريت پسماند، مديريت مصرف آب مي توان از پتانسيل اعضاي هيات علمي دانشگاه اراك استفاده نمود.

رئیس دانشگاه افزودند: دانشگاه اراك همانند سال های گذشته جهت برآورده شدن این اهداف با ارگان های مربوطه همکاری خواهد کرد و تاکید داشتند برای رسیدن به این اهداف، همکاری ها می بایست دو طرفه باشند.

دكتر حميدي اذعان داشتند:‌ در شهر اراك هيچ گونه آثاري از تابلوهاي راهنماي مسير براي دانشگاه مادر استان وجود ندارد و ايشان خواستار نصب تابلوي راهنماي مسير در سطح شهر شدند.

در ادامه خانم محمدي، رئيس كميسيون خدمات شهري، مشكلات و مسائل مربوط به شهر اراك را بيان و اظهار نمودند: فضاهاي سبز شهر اراك نياز به بازطراحي دارد و بايد پارك فضايي باشد كه خانواده ها در آن احساس آرامش كنند و همچنين وي در زمينه بازچرخاني آب افزود: آب بايد بازچرخاني داشته باشد و اعضاي هيات علمي دانشگاه مي توانند در اين امر به شهرداري كمك نمايند كه براي فضاي سبز استفاده شود و ما بايد با دانشگاه رابطه ي تنگا تنگ داشته باشيم.

سپس دكتر امير هدايتي عضو هيأت علمي گروه محيط زيست گزارشي در مورد زمينه همكاري دانشگاه با شهرداري اراك و توانمندي هاي دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه ارائه نمودند كه در اين گزارش موضوعاتي مانند اهميت مديريت محيط زيستي شهر اراك، عمده طرح ها و پروژه هايي كه دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي توان انجام آن را به صورت كامل دارد، بازنگري طرح جامع پسماند شهرداري و اهداف تدوين طرح جامع فضاي سبز بررسي گرديد.

در انتها دكتر صادقي، معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني بيان نمودند: دانشگاه اراك جزء اولين دانشگاه هايي است كه در آن مديريت سبز راه اندازي شده است بنابراين مي توان به عنوان مشاور از همكاران ما در اين زمينه ها استفاده نمود.