برگزاری نشست مشترک هيأت رئيسه دانشگاه و اعضاي هيأت علمي دانشكده هنر با رئیس و معاونین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست مشترک هيأت رئيسه دانشگاه و اعضاي هيأت علمي دانشكده هنر با رئیس و معاونین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  با هدف افزایش تعاملات و سطح همکاری ها روز سه شنبه بيستم شهريورماه در اتاق شوراي ساختمان دكتر قريب برگزار گردید.

دكتر حميدي رئيس دانشگاه اراك ضمن عرض تسليت به مناسبت فرا رسيدن ايام محرم  بيان نمودند: رشته هنر علاوه بر نقش تأثیر گذار در تولید اقتصاد در واقع تکیه گاهی قوی برای معرفی هویت فرهنگی یک ملت نیز محسوب می شود.

دكتر حميدي در ادامه اظهار نمودند: پتانسیل های بسیار خوبی در دانشگاه جهت توسعه روابط علمی و پژوهشی با حوزه میراث فرهنگی استان وجود دارد که دو طرف با درک این قابلیت ها اهتمام ویژه ای جهت توسعه روابط فی ما بین اتخاذ کرده اند.

در ادامه دكتر افروغ مدير گروه رشته فرش بيان نمودند: رسالت دانشگاه تربیت نیروی متخصص و متعهد می باشد که این امر به تنهايي امكان پذير نيست و مستلزم یاری و همکاری سازمان میراث فرهنگی و سایر نهاد ها است.

در ادامه مهندس سيد محمد حسيني مديركل اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گرشگري استان مركزي بيان نمودند: سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی این نوید را می دهد که با تمام امکانات حوزه تخصصی صنایع دستی استان از جمله در اختیار گذاشتن کارگاه های تولید صنایع دستی و فضا برای اجرای نمایشگاه ها، برگزاری دوره های تخصصی در این حوزه، فضا را را برای رشد و توسعه علمی دانشجویان رشته هنر دانشگاه اراک نماید.