نشست هم اندیشی هيأت رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ نشست هم اندیشی هيات رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي روز دوشنبه مورخ 16 مهرماه در سالن شهيد چمران برگزار شد.
در ابتدا دكتر حميدي بيان نمودند: وظيفه ي اصلي دانشگاه ها تربيت نيروي كارآمد و توانمند است. وي در ادامه اظهار نمود: مسائل و مشكلات اقتصادي تاثیر مستقیم بر عملکرد دانشگاه ها داشته است. وی افزود براي تهيه مواد اوليه آزمايشگاه ها و تجهيزات دانشگاه با مشكل مواجه شده است. و از وزارت علوم انتظار مي رود نسبت به اين مسائل و مشكلات توجه بیشتر معطوف نمايند. رئیس دانشگاه اراک در ادامه بيان نمود: آموزش و پژوهش وظیفه اصلی اعضای هیأت علمی است، البته ما به عنوان معلمین و مسئولین دانشگاه مؤظفیم نه تنها از بعد آموزش و پژوهش بلکه از دیدگاه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز در جهت تربیت دانشجویان اقدام نماییم.
در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراك بیان نمود: وظيفه ي يك استاد علاوه بر تدريس، اثري است كه مي تواند روي دانشجو داشته باشد. وی افزود: اساتيد باید از همه جهات برای دانشجویان الگو باشند و یک استاد مي تواند در راهبري دانشجو در همه شئون فعالیت اجتماعی اش مفيد و موثر باشد و وظیفه ی همه ماست که بايد به عنوان استاد اميد را در دانشجويان زنده نماییم.
سپس دکتر سلیمان نژاد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه به ارائه گزارشي از اهم فعاليت هاي معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي در سال هاي 96-97 و برنامه هاي آتي اين حوزه پرداخت.
در پایان مراسم، اعضای محترم هیأت علمی به ارائه نظرات و پیشنهادات در زمینه حل معضلات و مسائل جاری دانشگاه پرداختند.