برگزاري اولین آیین معارفه دانشجویان دانشکده حقوق و علوم اقتصادی

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ اولین آیین معارفه دانشجویان دانشکده حقوق و علوم اقتصادی روز دوشنبه 23 مهرماه در سالن هشت شهریور دانشگاه اراک با حضور هیات رییسه دانشگاه اراک، مديران و اعضای هیات علمی دانشکده، جمعی از مسئولان حقوقی – قضایی استان مرکزی، تعدادی از مسئولان اقتصادی و مديران ساير دستگاه هاي اجرايي استان مركزي و دانشجویان دانشکده حقوق و علوم اقتصادی برگزار شد.

در ابتدا دکتر ابراهیم آقامحمدی مدیر گروه هاي دانشكده حقوق و علوم اقتصادي ضمن خير مقدم به ميهمانان گزارشی از روند تاسیس و راه اندازي گروه هاي آموزشي حقوق، اقتصاد و مديريت صنعتي دانشکده و دستاوردهای یکسال گذشته ارائه نمود و برنامه های پیش روی دانشکده را برای تاسيس موسسات مطالعاتي بر اساس آمايش سرزميني آموزش عالي و با همكاري نهادهاي اجرايي استان مركزي، توسعه رشته ها، تاسیس مجله علمی- پژوهشی در حوزه حقوق و اقتصاد و راه اندازی تحصیلات تکمیلی تشریح نمود. ايشان عبور از دانشگاه هاي كلاسيك و تحقق دانشگاه نسل جديد و كارآفرين را هدف اصلي دانشكده حقوق و علوم اقتصادي دانسته و حركت در مسير برقراي ارتباط سه گانه ميان دانشگاه، جامعه و صنعت را براي تحقق دانشكده كارآفرين مورد تاكيد قرار داد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمين دكتر حسيني مطلق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراك سخنانی ابراز نمودند و سپس دکتر سلیمان نژاد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه به ارائه گزارشي از اهم فعاليت هاي معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اراک برای تاسیس رشته های حقوق، اقتصاد و مدیریت و برنامه هاي آتي اين حوزه برای توسعه این دانشکده پرداخت.

سخنران ویژه آیین معارفه دکتر قاسمی دادستان دادگاه هاي عمومي و انقلاب اراک بود. ایشان ضمن برشمردن مزایای رشته حقوق، دانشجویان را به تحصیل علم و تهذیب نفس سفارش کردند.

در ادامه مراسم نامگذاری سه کلاس دانشکده به نام سه تن از مفاخر حقوق، اقتصاد و مدیریت ايران دکتر مهدی الوانی از مفاخر علم مدیریت ایران، دکتر امیرناصر کاتوزیان از مفاخر علم حقوق ایران و دکتر حسین عظیمی از مفاخر علم اقتصاد ایران نامگذاری شد.

امضای تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه اراک و کانون وکلای دادگستری استان مرکزی توسط آقاي دکتر فضلعلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اراک و آقای سهراب پور رییس هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان مرکزی  از برنامه های دیگر این مراسم بود. همچنین تفاهم نامه دیگری بین دانشگاه اراک و اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی توسط آقاي دکتر حمیدی رییس دانشگاه اراك و آقای میرزاخانی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مركزي امضا شد.

در پایان مراسم از دانشجویان برتر و استعداد درخشان دانشکده تقدیر شد.