"بيست و سومين سمينار آناليز رياضي و كاربردهاي آن" در دانشگاه اراک برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراك؛ "بیست و سومین آنالیز ریاضی و کاربردهای آن" نکوداشت هشتادمین سال تولد دکتر محمد باقر نشوادیان بخش با هدف ارائه آخرین دستاوردها و یافته های پژوهشی در زمینه آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در سایر شاخه های علوم  ریاضی و همچنین مهندسی روزهای 23 و 24 آبان ماه 1397 در سالن شهيد چمران دانشكده علوم پايه دانشگاه اراک برگزار گرديد.

در اين مراسم دكتر حميدي رئيس دانشگاه اراك، ضمن عرض خيرمقدم به حضار، به معرفي تاريخچه دانشگاه اراك پرداختند و در ادامه بيان نمودند: استان مركزي زادگاه بيش از يك چهارم دانشمندان، سياستمداران، اديبان و فرهيختگان كشور است.

ايشان در ادامه اظهار نمود: شعار زيبنده اين سمينار که عبارت است از: "رياضيات كليد فهم تمام علوم و آناليز رياضي كليد فهم رياضيات" اين نهيب را مي زند كه بايد هرچه بيشتر به آناليز رياضي بها داد. عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه اراک بيان نمود: من به عنوان يك فارغ التحصيل رشته فيزيك با رياضيات بيگانه نيستم و در تحقيقات و مطالعاتم  احساس نياز وافری به رياضيات را داشته ام که این مقوله اهمیت این رشته را بیان می نماید.

در ادامه دکتر عليمحمدي دبیر برگزاري سمینار، ضمن خیر مقدم به حضار بيان نمود: مفتخريم که امروز دانشگاه اراك میزبان بيست و سومين سمینار آنالیز رياضي و کاربردهای آن است. وی در ادامه گزارش مختصری از روند برگزاری سمینار ارائه نمود.

دكتر نظري، دبير اجرايي سمينار ضمن ابراز خرسندي از ميزباني اين سمينار بيان نمودند: شما به شهري قدم نهاده ايد كه زادگاه فرزانگان ايران است. استان مركزي زادگاه سياستمداران بزرگي چون اميركبير، قائم مقام فراهاني و امام خميني (ره) و زادگاه عارف بزرگ شيخ فخرالدين عراقي است و همچنين زادگاه رياضي دان بزرگ حسن حاسب كرجي مي باشد. وي در ادامه اظهار نمود: دولت بايد از انجمن هاي علمي،‌ خصوصا انجمن رياضي به عنوان قديمي ترين انجمن علمي كشور حمايت نمايد. ايشان در پايان از رياست و معاونين دانشگاه تشكر نمودند.

در ادامه دكتر نشواديان بخش بيان نمودند: نگاه من به دانشجويان و دانش آموزانم نگاه به آينده آن ها بود،‌به اين معنا كه فرصت ها را از دست نداده و خردورزي آن ها به حدي باشد كه درصد پشيماني آن ها در آينده به صفر برسد و سعي داشتم دانشجويانم در كسب توانمندي هايشان فعال باشند.

در پايان از دکتر باقر نشوادیان پیشکسوت ریاضی استان و کشور  تجلیل شد.

شایان ذکر است در این سمینار از بین ۱۲۳ مقاله‌ای که به دبیرخانه سمینار ارسال شده بود ۱۰۸ مقاله پذیرفته شد. از این تعداد ۸۴ مقاله در سمینار ارايه شد که ۵ مقاله به صورت سخنرانی عمومی، ۷۱ مقاله به صورت سخنرانی تخصصی و ۸ مقاله به صورت پوستر ارایه گردید. همچنین یک کارگاه تخصصی با موضوع «حساب کسری و کاربردهای آن» برگزار گردید.