افتتاح مركز ارتقاء شايستگي هاي مهارتي در دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ مركز ارتقاء شايستگي هاي مهارتي (SCD) دانشگاه اراك به همت مديريت فناوري، تجاري سازي و كارآفريني دانشگاه با همكاري اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان مركزي روز 29 آبان ماه در دانشگاه اراك افتتاح گرديد.

دكتر موسوي مدير فناوري تجاري سازي و كارآفريني دانشگاه در ابتدا توضيحاتي پيرامون مقدمات فراهم نمودن افتتاح مركز ارائه نمود. وی هدف از افتتاح اين مركز را آموزش مهارت هاي تخصصي مرتبط با رشته هاي تحصيلي دانشجويان دانست. عضو هيات علمي گروه مهندسی عمران دانشگاه افزود: از ترم آتي در يك دانشكده و 2 گروه آموزشی این طرح آغاز خواهد شد.

در ادامه آقاي شاه محمدي مدیر اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان مركزي با اشاره به تفاوت ماهيت آموزش هاي سازمان فني و حرفه اي نسبت به آموزش و پرورش و آموزش عالي؛ وظيفه ي اصلي اين سازمان را حمايت از شاغلين و متقاضيان اشتغال در كشور برشمرد.

وي افزود بيش از 12 هزار شغل در جهان تعريف شده است كه در كشور استانداردهاي لازم براي حدود 4 هزار شغل تعريف شده است. شاه محمدي افزود: بيكاري فارغ التحصيلان دانشگاهي به عنوان مهمترين نگراني و دغدغه ي عموم جامعه مطرح مي باشد و متاسفانه در كشور دچار فقر مهارتي شده ايم كه با آموزش مهارت های تخصصی لازم مي توانيم بستر كارآفريني در كشور را مهيا نماييم.

در ادامه دكتر فضلعلي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه بيان نمود: مركز تحقيقات گيربكس اتوماتیک و آزمايشگاه اندازه گيري های دقيق در دانشگاه با هدف ارتقاء مهارت افزايي دانشجويان راه اندازي شده است. وی تاسیس کارگاه نمونه سازی را از اهداف آتی دانشگاه برشمرد و اذعان داشت: با استقاده از پتانسیل سازمان فنی و حرفه ای باید تسهیلات لازم را برای آموزش مهارت های تخصصی لازم برای دانشجویان فراهم نماییم.

در پايان دكتر حميدي رئيس دانشگاه اراك از اين طرح استقبال نمود. وی افزود: آموزش مهارت های شغلی از ضروريات لازم براي توسعه ي كشور مي باشد. عضو هیأت علمی گروه فیزیک دانشگاه بیان نمود: تعامل و تفاهم با سازمان فني و حرفه اي با پشتوانه علمی دانشگاه و حمایت های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای بايد صورت گيرد و ابراز امیدواری نمود که با اجرای این طرح های مهارت آموزی بتوانیم الگویی برای سایر دستگاههای اجرایی کشور باشیم.

در پايان جلسه تفاهم نامه و همكاري ما بين دانشگاه اراك و سازمان فني و حرفه اي استان مركزي با موضوع افتتاح مركز ارتقاء شايستگي هاي مهارتي دانشجويان (SCD) امضاء گرديد.