اخد مجوز انتشار نشريه انگليسي زبان گروه محيط زيست دانشگاه اراك

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ اولين مجله تخصصي انگليسي زبان در حوزه حيات وحش و تنوع زيستي به همت دكتر مرتضي نادري عضو هيات علمي گروه محيط زيست موفق به اخذ مجوز انتشار از وزرات علوم، تحقيقات و فناوري گرديد. در مجله Journal of Wildlife and Biodiversity علاوه بر اساتيد گروه محيط زيست و گروه زيست شناسي دانشگاه اراك، متخصصيني از دانشگاه هاي داخلي همانند دانشگاه صنعتي اصفهان و دانشگاه گرگان و همچنين اساتيدي از ساير كشورها همانند يونان، جمهوري چك، ايتاليا، روسيه، اتريش به عنوان عضو هيات تحريريه فعاليت خواهند نمود. اين مجله آماده دريافت مقالات انگليسي زبان محققين كشور و محققين خارجي در حوزه هاي مختلف حيات وحش و تنوع زيستي از سطوح ژن، گونه، اكوسيستم، زيستگاه ها، روابط بين سطوح سازماني متنوع حياتي، تبارشناسي، فيلوجغرافيا و ... مي باشد.

اطلاعیه دانشجویان

فراخوان بيستمين كنفرانس شيمي فيزيك ايران