برگزاري مراسم افتتاحيه گروه فرش

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ مراسم افتتاحيه گروه فرش در روز دوشنبه مورخ 8 آبان ماه ساعت 10 در سالن علم الهدي واقع در دانشكده فني مهندسي برگزار گرديد.

اين مراسم با حضور هیأت رئیسه دانشگاه اراک و مسئولین سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، اتاق اصناف استان مرکزی، شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی و اساتید و فرهیختگان فرش استان مرکزی و کشور برگزار گرديد.

در آغاز مراسم دكتر حميدي، رياست محترم دانشگاه ضمن عرض تبريك به مناسبت افتتاحیه این گروه بيان نمودند: با توجه به موافقت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ایجاد دانشکده هنر و راه اندازی رشته کارشناسی فرش بافی در دانشگاه اراک، از مهر ماه امسال در این رشته دانشجو پذیرش شده است. وي در  ادامه افزود: اميد داريم با راه اندازي رشته فرش در دانشگاه اراك از طريق استان، توليد فرش در  به سمت رونق و توسعه پيش رود.

سپس حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسيني مطلق، رئيس دفتر نهاد مقام معظم رهبري، ضمن عرض خير مقدم خدمت حضار  با ابراز خرسندی از آغاز به كار رشته فرش و گروه هنر در دانشگاه، يكي از راه هاي برون رفت از تحريم هاي اقتصادي را توجه به اين استعداد دانستند.

در ادامه مراسم مستند "دست ساخته ها" با موضوع نقشه ي فرش ساخته ي آقاي دكتر سعيد شاه حسيني از اعضاي هيأت علمي دانشگاه اراك پخش شد.

سپس ابراهيم حسينجاني از پيشكسوتان و فعالان در عرصه فرش بيان نمودند: خدا، وطن و عشق به فرش از الويت هايشان در زندگي است. و در ادامه از دكتر حميدي تقدير و تشكر نمودند.

جناب آقاي مهندس اصغري معاون بازرگاني داخلي سازمان صنعت و معدن و تجارت استان مركزي، به سهم ايران در جايگاه صادراتي فرش دستبافت اشاره نمودند.

همچنین جناب آقاي ژوله پژوهشگر و استاد برجسته فرش کشور در این مراسم اظهار كرد: فرش ایران همچون نگینی در بین فرش سایر کشورها می درخشد و بدلیل تنوع زیاد در طرح و رنگ فرش ایران محبوبیت خاصی در جهان پیدا کرده است و از راه اندازي مقطع كارشناسي رشته فرش ابراز خرسندی نمودند. در ادامه ايشان توجه به بومي سازي در حوزه آموزش فرش دستباف در دانشگاه و هدايت استعدادهاي برتر اين رشته را در پيشبرد اهداف آموزشي دانستند.

در ادامه جناب آقاي دكتر كريمي معاون اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مركزي، از آغاز به كار رشته فرش در دانشگاه اراك ابراز خوشحالي كردند و رشته ي فرش را از ضروري ترين رشته هایی كه بايد در الويت قرار مي گرفت دانست.

در پايان مراسم نيز جناب آقاي استاد آستانه اظهار داشتند: هنر فرش هنري بي انتهاست و افزودند بايد از افرادي كه در اين زمينه تجربه ي بسياري دارند استفاده كرد.

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک