برگزاری نشست هم انديشي پيرامون "نحوه اجراي سياست هاي وزارت علوم در آموزش عالي كشور"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست هم انديشي پيرامون "نحوه اجراي سياست هاي وزارت علوم در آموزش عالي كشور" با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و مدیران آموزشی و اجرایی دانشگاه روز يكشنبه 1 بهمن ماه در سالن علم الهدي در دانشكده فني و مهندسي برگزار شد.

در ابتداي اين نشست دكتر حميدي رياست دانشگاه به بیان نکاتی پیرامون ابلاغيه اي که وزارت علوم به دانشگاههای سراسر کشور ارسال نموده، پرداختند. ایشان اظهار نمودند: حفاظت از محيط زيست از الويت هاي وزارت علوم می باشد كه در اين راستا دانشگاه اراک نیز بايد در اين امر پيشگام باشد. ايشان در ادامه بر استفاده بیشتر از نیروهای مستعد و جوان در پست هاي مديريتي تاکید نمودند. وی در ادامه به اجلاس اخیر روسای دانشگاههای سراسر کشور اشاره نمودند و بر لزوم پیروی از منشور اخلاقی مدیران دانشگاه اراک توسط مدیران تاکید نمودند.

سپس حجت الاسلام دكتر حسيني مطلق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به حديثي از امام حسن مجتبي (علیه السلام) بر سعه صدر و خوشرویی در مجموعه دانشگاه و شنیدن انتقادات و معضلات توسط مسئولین تاکید نمودند. ايشان در ادامه افزود: بايد صحبت هاي دانشجويان را بشنويم و به آن ها پاسخ دهيم. تسخير قلب دانشجو بر تسخير عقل او مقدم است.

در ادامه دكتر سليمان نژاد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه درباره ي راهبردهاي معاونت آموزشي و تحصیلات تکمیلی توضيحاتي ارائه نمودند.

ايشان در ادامه جهت دهي به پایان  نامه هاي ارشد و دكتري، توسعه رشته هاي بين رشته اي و فرا رشته اي و ساماندهي اساتيد مدعو حق التدريس را سه راهبرد مهم این معاونت بر شمردند.

در ادامه ی جلسه مدیران آموزشی و اجرایی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در راستای پیشرفت و تعالی دانشگاه و وزارت علوم پرداختند.

ساماندهی اساتید مدعو حق التدریس، راهکارهای افزایش فعالیت رشته های بین رشته ای و فرارشته ای، کمبود فضای آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی، لزوم همبستگی بیشتر بین مسئولان و مدیران دانشگاه از جمله مباحثی بود که توسط مدیران دانشگاه مطرح گردید.

در ادامه دكتر فضلعلي، معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه اظهار نمودند كه اکثر طرح های پژوهشی در دانشگاه مقاله محور می باشند. وی افزود: بايد از پتانسيل تحقیق و پژوهش در دانشگاه استفاده كنيم و نگذاريم این پتانسيل به هدر رود.

سپس دكتر صادقي معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني دانشگاه اظهار نمود: شاخص هاي كمي و كيفي هر سال در هيأت رئيسه مطرح و ارزيابي می شود و نقاط ضعف بررسي و براساس برنامه راهبردی دانشگاه اصلاح می گردد.

دكتر بهرامي معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه نیز اذعان داشتند: هدف این حوزه افزایش نشاط و شادابی به وسیله ی اجرای برنامه های فرهنگی، مناسبتی و علمی توسط کانونهای فرهنگی و هنری و انجمن های علمی است.كمك به مهارت آموزي با هدف كارآفريني از دیگر مقوله های مهم در حوزه فرهنگی است که سعی شده در سالهای اخیر این مهم تحقق یابد.

هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملي آزمايش هاي غير مخرب

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک