حضور فرمانده انتظامی استان مرکزی در دانشگاه اراک و شرکت در جلسه مشترک با هیأت رئیسه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ در اين نشست دكتر حميدي، رياست دانشگاه ضمن   تشكر و قدرداني از خدمات نیروی انتظامی استان به همكاري های دانشگاها و نیروی انتظامی در حوزه علوم انساني اشاره داشته و افزودند تمايل داريم اين همكاري ها افزایش یابد. ایشان به لزوم حمایت های نیروی انتظامی خصوصا در حوزه دانشجویی اشاره و  آمادگي دانشگاه اراک را جهت هرگونه همكاري اعلام نمودند.
در ادامه حجت الاسلام حسینی مطلق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تصريح نمودند: دانشگاه بايد مبدأ تحولات در جامعه باشد. ايشان در ادامه افزودند بايد براي معضلات و ناهنجاري های اجتماعی راه حل هايي ارائه و در صدد رفع این مشکلات در جامعه باشیم.
دكتر صادقي معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه با بيان اين كه شركت هاي دانش بنيان دانشگاه اراک به شدت در حال توسعه می باشند پيشنهاد تاسيس پژوهشكده مشترک با  نيروي انتظامي را عنوان نمودند. وی افزود نیروی انتظامی در زمينه روانشناسي، پيشگيري از جرايم، بحث هاي حقوقي و فرهنگي می تواند از توان علمی دانشگاه استفاده نماید.
دكتر بهرامي معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه؛ پيشنهاد برگزاري كارگاه های آموزشی در حوزه آسيب هاي اجتماعي توسط دانشگاه اراک را عنوان نمودند.
وي افزود مركز مشاوره دانشگاه اراک داراي تخصص هاي لازم می باشد و می توان از ظرفیت این مرکز در جهت افزایش تعاملات بین دو حوزه استفاده نمود.
سردار عزيزي فرمانده انتظامي استان مرکزی اشاره نمودند نيروي انتظامي رويكرد جامعه محوري دارد يعني تمامي آحاد جامعه بايد در تعاملات و فعالیتهای اجتماعی در سطح جامعه مشاركت داشته باشند.
ایشان در ادامه بیان نمودند از پايان نامه هاي دانشجويان ارشد حمايت و در مقاطع دكتري از پایان نامه هایی که  در حوزه آسيب هاي اجتماعي می باشند استفاده خواهیم نمود.
وی افزود راهبرد نیروی انتظامی در حوزه امنیتی این است که هر پدیده را در محیط خودش کنترل نماییم.
سردار عزیزی افزود: نيروي انتظامي استان آمادگی کامل دارد در حوزه ی اتاق های فكر و هیأت های اندیشه ورز با دانشگاه تعامل و در حوزه هاي جامعه شناسي و روانشناسي از حمايت هاي دانشگاه اراک استفاده نماید.

هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملي آزمايش هاي غير مخرب

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک