دكتر حميدي دبير ستاد برگزاري هفته پژوهش در استان مركزي: هفته پژوهش امسال با شعار "پژوهش تقاضامحور، تجاري سازي فناوري، زيربناي توليد و اشتغال" برگزار مي شود

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك به نقل از خبرگزاري مهتاب؛ دكتر حميدي رئيس محترم دانشگاه اراك و دبير ستاد برگزاري هفته پژوهش استان مركزي بيان نمودند، هفته پژوهش امسال با شعار "پژوهش تقاضامحور، تجاري سازي فناوري، زيربناي توليد و اشتغال" برگزار مي شود و اميدواريم دستگاه هاي اجرايي اين مهم را در رويه ها و تكاليف خود لحاظ كنند.

دكتر حميدي ادامه داد: توسعه فرهنگ پژوهش و تحقيق در كشور نيازمند حمايت دولت و نهادهاي اجرايي به منظور بهره گيري از روش هاي علمي در حل مشكلات جامعه است.

ايشان با تشريح اقدامات انجام شده در قالب ستاد برگزاري هفته پژوهش استان مركزي اظهار داشت: اين ستاد در قالب سه كميته اصلي علمي و اجرايي، تبليغات و اطلاع رساني و كميته برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي فعاليت خود را آغاز كرده است.

دكتر حميدي در ادامه گفت: كميته علمي و اجرايي با مسئوليت دانشگاه اراك نسبت به طراحي و تكميل و ارسال فرم هاي پژوهشي به منظور مستندسازي فعاليت هاي تحقيقي اقدام نموده و گروه هاي علمي ذيل اين كميته مربوطه تشكيل شده است.

دكتر حميدي گروه هاي علمي را شامل گروه علوم پزشكي و دامپزشكي به مسئوليت دانشگاه علوم پزشكي اراك، گروه فني و مهندسي با مسئوليت دانشگاه صنعتي اراك،گروه هنر و بخش دانشجويي با مسئوليت دانشگاه آزاد اسلامي اراك، گروه علوم انساني با مسئوليت دانشگاه پيام نور استان، گروه كشاورزي با مسئوليت مركز تحقيقات جهاد كشاورزي و منابع طبيعي استان، گروه دانش آموزي با مسئوليت اداره كل آموزش و پرورش، گروه واحدهاي تحقيق و توسعه و شركت هاي دانش بنيان با مسئوليت جهاد دانشگاهي و گروه ايده هاي برتر با مسئوليت شركت شهركهاي صنعتي استان عنوان كرد.

دكتر حميدي خاطر نشان كرد:‌كميته تبليغات و اطلاع رساني اين ستاد نيز با مسئوليت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي، استان فعاليت مي كند كه طراحي و چاپ پوستر، استند و بنر و اجراي تبليغات شهري و هماهنگي با صدا و سيما و رسانه هاي جمعي به منظور پوشش خبري مناسب مراسم اين هته د رحال انجام است.

دكتر حميدي افزود: كميته برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان نيز با مسئوليت سازمان صنعت، معدن و تجارت و همكاري استانداري مركزي نسبت به برپايي اين نمايشگاه همزمان با هفته پژوهش در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي استان اقدام خواهد كرد.

هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملي آزمايش هاي غير مخرب

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک