مصاحبه با دبير اجرايي هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملي آزمايش هاي غيرمخرب 17 و 18 بهمن ماه 1396 در دانشگاه اراك برگزار مي گردد.

به اين منظور مصاحبه اي با دكتر فردين نعمت زاده، دبير اجرايي كنفرانس بين المللي جوش انجام شده است.
-  هدف از برگزاري این كنفرانس چيست؟
هدف از برگزاري كنفرانس ملي جوش دستيابي به آخرين دستاوردهاي مرتبط با صنعت جوش است تا بتوانيم از اين دستاوردها جهت ارتقاء سطح علمي، پژوهشي و فناوري صنايع بيشترين بهره برداري را داشته باشيم.
-  زمان برگزاري اين كنفرانس چه تاريخي است؟
هفدهم و هجدهم بهمن ماه  1396
-  تا كنون چه تعداد مقالات به كنفرانس رسيده است؟ چه تعدادي به صورت شفاهي و چه تعداد به صورت پوستر ارائه خواهد شد؟
حدود 140 مقاله به دبيرخانه كنفرانس رسيده است كه از اين تعداد چيزي حدود 38 مقاله به صورت ارائه حضوري و چيزي در همين حدود به صورت پوستر پذيرش نهايي شده است.
-  چه تعداد مدعو از کشور های دیگر دعوت شده اند؟ از كدام كشورها و با چه تخصصي؟
از 4 مهمان ويژه خارجي دعوت به عمل آمده است. 2 نفراز مهمانان به عنوان شركاي علمي و صنعتي شركت ماشين سازي اراك از كرواسي كه  مقالات حضوري نیز ارائه خواهند داد و به عنوان سخنران كليدي سخنراني خواهند كرد.
يك مهمان هم از كشور پرتغال به عنوان ارائه دهنده كارگاه آموزشي و ارائه مقالات خواهد بود و مهمان ديگر از كشور سوئد مي باشد. تخصص همه ي مهمانان مدعو خارجی در زمينه رويكردهای فرايندهاي نوين جوشكاري است.
-  چه صنایعی از استان و کشور در این کنفرانس شرکت نموده اند؟
اين كنفرانس حاميان ثابتي در هر سال دارد. دبيرخانه ي اصلي انجمن جوشكاري در اصفهان است و يك شعبه نيز در تهران دارد و شركت كنترل فرايند، شركت آما، شركت ناظران يكتا و چندين شركت ديگر از حاميان اين كنفرانس هستند.
از استان مركزي نيز شركت ماشين سازي، شركت آذرآب، پتروشيمي، لجور و بسياري از شركت هاي ديگر در زيرگروه هاي مختلف همكاري هاي لازم را انجام خواهد داد.
در پايان دبير اجرايي كنفرانس ملي جوش و بازرسي اذعان داشت: اميدواریم  اين كنفرانس منشأ تحول بسيار مهم و كليدي براي رشد و اعتلاي دانشگاه اراک و استان مرکزی باشد.