نشست هيات رئيسه دانشگاه با اساتيد دانشكده فني و مهندسي و دانشكده علوم ورزشي

نشست هيات رئيسه دانشگاه با اعضاي محترم هيآت علمي دانشكده فني و مهندسي و دانشكده علوم ورزشي روز دوشنبه 30 بهمن ماه در سالن علم الهدي برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست دكتر حميدي، رياست محترم دانشگاه ضمن عرض تسليت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها و سانحه سقوط هواپيما تهران- ياسوج هدف از اين نشست را حل مسائل و مشكلات دانشكده ها دانستند.

دكتر حميدي در ابتدا بيان نمودند: مسائل و مشكلات دانشكده ها با يكديگر متفاوت است بنابراين ترجيح داديم جلسات با دانشكده ها مجزا باشد.

يكي از شاخص هاي ارتقاء رتبه دانشگاه افزايش تعداد هيأت علمي است؛ كه 4 سال گذشته تا به حال حدود 50 درصد رشد داشته ايم و علاقه مند هستيم تعداد اعضاي هيات علمي به 400 نفر برسد.

ايشان در ادامه اشاره نمودند مشكلات و مسائل دانشكده ها را بايد به تدريج حل نماييم. طبق خواسته ي رياست محترم جمهوري براساس شيوه و نگرش جديد، بحث عمده كيفيت آموزش و اثربخشي دانشگاه در جامعه مي باشد كه ما هم بايد تمامي تلاش خود را در اين راستا داشته باشيم.

رئيس دانشگاه اراك، با اشاره به رعايت سرفصل دروس، بيان نمودند؛ بايد سرفصل ها به روز باشد و دانشگاه ها بايد تلاش نمايند تا دانشجويان دوره ي مهارت آموزي را بگذرانندكه  در اين مورد مديران گروه ها نقش مهمي دارند.

ايشان در ادامه از اعضاي محترم هيأت علمي خواستند تا مسائل و مشكلات دانشكده ها را بيان نموده و پيشنهادهاي خود  براي اثربخشي بهتر در دانشگاه اعلام نمايند.

مسائل و مشكلاتي حول موضوعات مختلف مطرح شد از جمله گروه مهندسي صنايع كه بيان نمودند نياز تجهيزاتي نداريم و نياز نرم افزاري داريم همچنين جذب هيأت علمي عمده ترين مشكلات است.

دانشكده علوم ورزشي نيز به مشكلات و مسائل دانشكده پرداختند و گلايه از نبودن فضاي كاربردي و آزمايشي و فضاي سبز و كتابخانه و مشكلاتي از اين قبيل اشاره نمودند .

سپس اعضاي هيات علمي دانشكده ها به بيان پيشنهادات و مشكلات پرداختند.

در پايان دكتر فضلعلي، معاون پژوهش و فناوري و دكتر سليمان نژاد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي و دكتر صادقي معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني دانشگاه به مسائل و مشكلات پاسخ دادند.